• Tuinontwerp

 • Wilt u uw droomtuin laten ontwerpen?
  Bij van Brenk tuintechnieken hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van tuinontwerp en aanleg voor zowel particulieren als bedrijven.

  Een tuinontwerp begint met het bespreken van uw wensen, het inventariseren van de huidige tuin en de mogelijkheden binnen uw tuin, van belang is bijvoorbeeld de afmeting van uw tuin, de ligging ten aanzien van de zon en de windrichting, daarnaast bekijken we welke grondsoort aanwezig is, dit is belangrijk voor de toekomstige beplanting.

  Ook het gebruiksdoel is belangrijk, wilt u de tuin voornamelijk inrichten als speelruimte voor de kinderen of zoekt u juist een oase van rust waar u heerlijk met een boek kunt komen. Dit zijn aspecten die erg belangrijk zijn voor het bedenken van de ideale indeling van uw tuin.

  In het ontwerp kan ook bv. een veranda, vijver of ander bouwwerk opgenomen worden. Buitenleven en dus ook buiten koken is erg van deze tijd, naast een veranda kunnen wij ook de buitenkeuken voor u ontwerpen en bouwen.

  Uw ideeën en wensen zetten wij om in een ontwerp, u zult verbaasd staan wat er allemaal mogelijk is.
  Het definitieve ontwerp kan inclusief een beplantingsplan zijn.
  Daarin staat welke soort planten in het ontwerp zijn opgenomen, dit met inachtneming van uw wensen en de ligging van de tuin.

  Wij maken onze ontwerpen altijd op schaal zodat u zelf op uw gemak alles kunt nameten en visualiseren.

  Wij bespreken graag uw wensen met u samen. Bij de tweede afspraak tonen wij u het eerste ontwerp, waar u uiteraard op - en aanmerkingen kunt aangeven. Pas als het ontwerp definitief is, gaan we aan de slag!

  Wij komen graag voor een kennismakingsgesprek bij u langs, het kan zijn dat u zelf al een ontwerp heeft, in dat geval kunnen we samen kijken of dit uitvoerbaar is.